Les obres a Prat de la Creu avancen a bon ritme

A partir de dimarts vinent, a tot estirar, s’haurien de recuperar els dos sentits de la circulació i, sobretot els busos, s’estalviaran haver de fer un recorregut sensiblement més llarg

Treballs aquest dimarts a Prat de la Creu.
Treballs aquest dimarts a Prat de la Creu. Toni Solanelles

Les obres de la xarxa de calor que impulsa FEDA i que des del dia 8 d’aquest mes fan que el carrer Prat de la Creu només sigui utilitzable, per als vehicles, en un sentit de la circulació -en concret, en direcció a Escaldes- marxen a bon ritme i si no passa res d’anòmal, durant aquesta mateixa setmana els treballs previstos haurien de finalitzar.

En tot cas, no es preveu que s’empitjorin els escenaris i, per tant, el tall, la reducció a un sol carril del carrer, no hauria d’anar més enllà de dilluns vinent. Al seu dia es van anunciar 20 dies de tall de circulació en sentit Sant Julià. I no es preveu que vagin més enllà. Això no treu que, com ja passava amb anterioritat al 8 de novembre, hi hagi moments que puntualment es redueixi el volum de trànsit al carrer.

Confluència de Prat de la Creu amb Vilanova a l'altura de la rotonda on s'han de fer ara les obres més importants.

Relacionat

Prat de la Creu: una jornada amb el mateix ‘caos’ que els dies precedents o potser menys

El que està clar és que pel pont de la Puríssima a l’Estat espanyol el carrer ha d’estar totalment operatiu, vist l’important volum de trànsit que s’espera atesa la forta afluència turística que es preveu. Els treballs constructius, però, no hauran acabat ni molt menys. Encara faltarà el tram que va de l’ambaixada espanyola a la zona de la Roda, aproximadament. A més, les voravies del cèntric carrer també s’han d’embellir.

Comentaris (3)

Trending