Unes obres que encara no estan en marxa col·lapsen la ‘circumval·lació de la Massana’

Aquest divendres s’ha posat en funcionament un semàfor que regularà uns treballs que s’han de fer entre l’Aldosa i Anyós i han col·lapsat la via alternativa que molts ciutadans usen per baixar de la vall del Nord cap al centre del país

Comentaris

Embús de trànsit aquest matí de baixada.
Embús de trànsit aquest matí de baixada.

Unes obres que encara no estan almenys plenament en marxa han bloquejat aquest matí el que popularment es denomina ja com la ‘circumval·lació de la Massana’. Vistes les dificultats que hi ha, i els embussos, per la carretera general, molts ciutadans que han de baixar de la vall del Nord cap al centre del país, especialment en hores punta, per exemple, d’entrada als llocs de treball, usen com a alternativa molt raonable la carretera secundària que passa per Anyós i l’Aldosa de la Massana.

Aquest matí, però, hi està havent un bloqueig molt important. S’ha activat un semàfor entre l’Aldosa i Anys que ha de regular el pas de vehicles mentre durin unes obres que s’han de fer en aquell indret. I malgrat que els treballs encara no estan en marxa o, en principi, nou prou com perquè hagin de tenir una afectació viària, el semàfor sí que ha passat a ser operatiu i l’embús que ha generat o que està generant aquest matí és notable.

Comentaris (5)

Trending