La neu causa els primers problemes importants en els accessos al Principat

Un autocar ha quedat entravessat al mig de l’RN-22, entre el Pas de la Casa i l’Ospitalet, i està generant un bloqueig important una vegada ja s’ha activat la fase groga al port d’Envalira

L'autocar travat al bell mig de la carretera.
L'autocar travat al bell mig de la carretera. MÉTÉO PYRÉNÉES

L’enllaç entre Andorra i França sofreix ara mateix un bloqueig important després que la neu ja hagi fet acte de presència a la part nord del país i, per tant, també a la cara francesa del Pirineu i un autocar s’hagi quedat entravessat a l’RN-22, entre el Pas de la Casa i l’Ospitalet. No és l’únic vehicle que ha tingut problemes per l’estat del ferm en aquell punt, però la situació del bus fa que la carretera hagi quedat blocada.

Una estona abans que hagi transcendit la situació generada per l’autocar en qüestió, al Principat ja s’havia activat la fase groga al port d’Envalira i Mobilitat havia anunciat retencions de sortida del país cap a França. Més tard s’ha pogut apreciar que els problemes vénen generats per la situació del bus. Davant d’això, cal recordar que és necessari extremar les precaucions i anar degudament equipats. I si es pot evitar trajectes i posposar-los per a d’aquí uns dies, millor que millor.

Comentaris (4)

Trending