Mobilitat recomana usar el transport públic per ‘salvar’ les retencions a la carretera

El departament de gestió del trànsit atribueix els diversos col·lapses que es viuen a la xarxa viària a l’alta afluència de turistes

Un autobús de línia.
Un autobús de línia. MOBILITAT

Mobilitat demana que sempre que es pugui s’usi el transport públic per circular pel Principat. Això té un doble efecte: en la majoria de recorreguts es poden estalviar d’aquesta manera les retencions que es viuen i, alhora, traient vehicles d’ús privat de la xarxa viària es redueix també la possibilitat que hi hagi col·lapses com s’estan donant els darrers dies, especialment, per exemple de baixada des de Canillo.

El departament que gestiona el trànsit al país atribueix les retencions viàries a la gran afluència turística que hi ha al Principat. Mobilitat assegura a través de les xarxes socials que els últims dies ha incrementat de molt la presència de turistes al país. De fet, es xifren en 160.000 els que han arribat des de principi d’agost. Des del departament de Mobilitat i amb la col·laboració dels diferents serveis de circulació parroquials estem treballant en la gestió del trànsit per minimitzar-ne els efectes.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending