Mobilitat demana evitar agafar el cotxe durant la visita dels Reis d’Espanya

El departament avisa d’afectacions importants en el trànsit tant dijous com divendres i es reclama evitar desplaçaments innecessaris i, si s’han de fer, que siguin en transport públic

Un control de trànsit al centre d'Andorra la Vella.
Un control de trànsit al centre d'Andorra la Vella. Altaveu

La visita dels Reis d’Espanya, Felip VI i Letizia Ortiz, comportarà afectacions al trànsit al país. Així s’ha advertit des del departament de Mobilitat. S’avisa que les dificultats es viuran principalment a les parròquies centrals i, per això, es demana a la ciutadania evitar desplaçaments innecessaris i prioritzar, en cas que s’hagin de fer, el transport públic.

La visita dels monarques tindrà lloc entre dijous i divendres. Així, el primer dia es preveu que el cap d’Estat espanyol arribi cap al migdia. Ja l’endemà, hi haurà visites a la Margineda (Institut Espanyol) i Santa Coloma (església i Espai Columba) per posteriorment desplaçar-se cap a Ordino.

Per això, des de Mobilitat s’ha avisat, via xarxes socials, que “la circulació es veurà afectada, especialment a les parròquies centrals”. Per això, es recomana, tant pel dijous com pel divendres, “evitar desplaçaments innecessaris i, en la mesura del possible, desplaçar-vos a peu o fer ús del transport públic”.

Etiquetes

Comentaris (8)

Trending