Mobilitat crearà un doble carril per creuar Sant Julià en sentit nord els dissabtes al matí

La iniciativa preveu habilitar-se amb cons entre les vuit del matí i les dues de la tarda i, a la plaça Laurèdia, dividir els cotxes entre el túnel de la Tàpia i el centre del poble

El doble carril començarà a aquest encreuament.
El doble carril començarà a aquest encreuament. MOBILITAT

El turisme està tornant a poc a poc i això es nota en el trànsit. Especialment, en aquells punts històricament crítics. En un d’ells, el pas pel centre de Sant Julià dels vehicles provinents d’Espanya, a partir d’aquest dissabte s’instal·larà un dispositiu especial que ha de permetre ajudar a descongestionar l’entrada al país. Així, s’habilitarà un doble carril de pujada per creuar el poble.

Així ho ha explicat el departament de Mobilitat a través de les xarxes socials. El dispositiu es posarà en marxa cada dissabte i persegueix un doble objectiu. Per una banda, facilitar l’arribada dels visitants des de Catalunya. Per l’altra, ajudar a millorar la mobilitat dels veïns de la zona.

La mesura consisteix a habilitar un doble carril de pujada amb cons entre l’encreuament entre el carrer Isidre Valls i la plaça Laurèdia. Allà, els agents de circulació distribuiran els cotxes que vagin en sentit nord entre el túnel de la Tàpia i l’antiga via pel centre de la Vila.

El dispositiu estarà en funcionament entre les vuit del matí i les dues de la tarda. Durant aquest lapse de temps, els vehicles en sentit sud que vulguin accedir al carrer Isidre Valls hauran de desviar-se fins a la rotonda de Fontaneda per realitzar el gir.

Comentaris

Trending