Mobilitat activa aquest dissabte un dispositiu de Nadal que preveu l’entrada de 182.000 vehicles

Els dies, a priori, més complicats seran entre la festivitat de Sant Esteve (dilluns) i el divendres 30

Comentaris

Retencions per sortir d'Andorra aquest divendres abans de la frontera del riu Runer.
Retencions per sortir d'Andorra aquest divendres abans de la frontera del riu Runer. ALTAVEU

El departament de Mobilitat activa aquest dissabte el dispositiu especial de trànsit. S'obrirà un carril entre el carrer Isidre Valls i la plaça Laurèdia. Es posarà en àmbar intermitent el semàfor que hi ha abans de la plaça i un agent comunal donarà pas als vianants que vulguin travessar l'avinguda Francesc Cairat en aquell indret. Es preveu l'entrada de 182.000 vehicles.

Aquest divendres al vespre ja hi ha hagut retencions d'entrada i de sortida per la frontera del riu Runer. El dispositiu de trànsit de Nadal es posa en marxa aquest dissabte i es tancarà el 8 de gener. Els dies, a priori, més complicats seran entre Sant Esteve (dilluns) i el divendres 30. És el període de màxima afluència amb uns 17.000 vehicles diaris, tant per la frontera hispanoandorrana com per la frontera francoandorrana

A la frontera amb Espanya, l'horari de més afluència d'entrada es preveu que sigui entre les 17 i les 20 hores del 24 i el 26, i entre les 9 i les 14 hores la resta de dies. De sortida, les hores punta seran entre les 17 i les 20 hores. D'altra banda, a la frontera francoandorrana les hores amb més entrada de vehicles seran entre les 8 i les 13 hores, i de 15 a les 18 hores de sortida.

Des del departament de Mobilitat també es recorda que hi pot haver molta afluència de vehicles als dominis esquiables d'entrada i de sortida, especialment en la baixada de pistes a partir de les cinc de la tarda.

 

Comentaris (2)

Trending