Més retencions de sortida que d’entrada en un Divendres Sant amb poques complicacions

El trànsit s'ha concentrat al punt fronterer hispanoandorrà i s'ha normalitzat en sentit sud amb l'obertura del segon carril

Retencions de sortida aquest divendres.
Retencions de sortida aquest divendres. ALTAVEU

El Divendres Sant s'està caracteritzant durant la jornada del matí per les poques complicacions a la xarxa viària. Les retencions han estat més signficatives de sortida que d'entrada i en els dos casos a la frontera hispanoandorrana. Dijous tampoc va ser un dia conflictiu.

Les retencions de sortida han afectat el tram final de la CG1 i especialment a partir de la rotonda de la depuradora. L'alta afluència de vehicles i el fet que hi hagués només un carril han facilitat la congestió, que s'ha solucionat amb l'obertura del segon carril en sentit sud. En alguns moments hi ha hagut retenció al centre de Sant Julià de Lòria entre la sortida sud del túnel de la Tàpia i la rotonda d'Isidre Valls. El motiu ha estat que dels tres carrils que hi ha a l'avinguda Francesc Cairat, dos s'han destinat a la circulació en sentit nord, com es fa habitualment en caps de setmana i altres dies d'alta afluència turística.

Pel que fa a l'entrada, s'han registrat retencions des d'abans de la Farga de Moles i fins passar el punt duaner. Mobilitat té activitat des de dijous el dispositiu especial de trànsit de Setmana Santa.

Comentaris

Trending