La Massana autoritza l’esquí sobre rodes a les carreteres de Comallemple i Anyós

El comú valora que la mesura ajuda a potenciar la pràctica de l’esport i a dinamitzar la parròquia i que les dues vies són idònies per l’entrenament en alçada

Comentaris

Un grup de ciclistes a la carretera de Comallemple.
Un grup de ciclistes a la carretera de Comallemple. COMÚ DE LA MASSANA

Els practicants d’esquí sobre roders han guanyat nous espais per practicar aquesta modalitat esportiva. Després de la decisió adoptada ara fa uns dies pel comú de Sant Julià, ara ha estat la Massana qui habilita dues vies de la parròquia per realitzar aquesta activitat. En concret, la carretera de Comallemple i la d’Anyós.

Així ho ha anunciat la corporació que encapçala Olga Molné mitjançant un edicte publicat al BOPA. La decisió es pren tenint en compte “l’interès per potenciar la pràctica de l’esport i realitzar activitats per dinamitzar la parròquia”. A banda, es considera que totes dues vies són “zones idònies per fer entrenaments en alçada”.

Per això, s’ha optat per autoritzar “la circulació i pràctica de rollers” als dos llocs. El primer, la carretera de Comallemple, entre Arinsal i la part alta de l’estació. També a la CS310, des de la intersecció amb la de l’Aldosa amb la carretera d’Anyós, i fins a la collada de Beixalís. El comú recorda que les persones que practiquin aquest esport “han de respectar les normes, la senyalització i la seguretat viària establertes al Codi de circulació”.

Comentaris (1)

Trending