Els controls policials i els punts de cadenatge creen fortes retencions

Vespre i nit complicats a la xarxa viària, amb importants retencions a la general 3 cap a la Massana i la situació ha acabat de complircar-se quan una allau ha obligat a tallar la CG-2 entre Soldeu i Bordes d'Envalira

Comentaris

Els vehicles concentrats a la rotonda Boca oest, a la Massana.
Els vehicles concentrats a la rotonda Boca oest, a la Massana.

Els controls policials i els punts de cadenatge han creat fortes retencions a diversos punts d’Andorra. Principalment, i des de ja fa força estona, es concentra una gran quantitat de vehicles a la rotonda Boca oest de la Massana. Això, sumat al tancament en direcció nord del túnel del Pont Pla ha fet que també es creen cues a l’avinguda Fiter i Rossell d’Escaldes-Engordany. Els problemes també s'han viscut a la Vall d'Orient, amb circulació lenta. A banda, cap a dos quarts de d'onze s'ha tallat la CG-2 entre Soldeu i Bordes d'Envalira per la baixada de l'allau.

El departament de Mobilitat ha demanat a la ciutadania que limiti els seus desplaçaments en cotxe, en la mesura del possible. Però, sobretot, que es circuli obligatòriament amb equipaments especials. Aquest últim punt ha estat, segons s’apunta, el motiu pel qual s’han creat cues quilomètriques a la rotonda Boca oest de la Massana. Més d’una vintena de vehicles s’havien aturat per poder col·locar l’equipament obligatori. Aquesta forta concentració ha portat al departament a haver de tancar el túnel Dos Valires per fort trànsit, que s’ha sumat al tancament del túnel del Pont Pla.

Actualment, el trànsit ja estaria restablert, almenys al túnel Dos Valires, des del sentit d’Encamp fins a la Massana. La situació actual és de Fase groga a aquestes dues parròquies, negra a la Coma de Ransol, el Coll d’Ordino, el Port d’Envalira i Sorteny. La RN22 d’accés a França roman tallada.

A la general 2 també s'han registrat retencons en diversos punts. En alguns casos, justament pel fet que alguns vehicles no anaven equipat. La situació s'ha complicat encara més amb el tal de la carretera entre Soldeu i Bordes d'Envalira per la baixada de l'allau.

Comentaris (36)

Trending