Fins a una hora de cua per sortir d’Andorra

Les retencions a la frontera espanyola s’han allargat diversos quilòmetres dintre del Principat i s’han produït al llarg de tot el matí

Comentaris

Cua per a sortir per la frontera espanyola
Cua per a sortir per la frontera espanyola

La fi del pont de Tots Sants es tradueix directament amb un alt volum de vehicles que volen tornar cap als seus destins d’origen. Això provoca, com és habitual, cues per sortir del Principat des del matí, i que s’espera que continuïn a la tarda. De fet, alguns dels turismes han fet gairebé una hora de cua per poder creuar la frontera. Els 50 minuts ben complits fins a estar a Espanya.

Fins a dos i tres quilòmetres s’han allargat les cues per sortir d’Andorra per la frontera hispanoandorrana. Les retencions s’han començat a produir al volt de les 10:00 h del matí, i han estat una prolongació de les que ja es van donar aquest dilluns. Tota la gent que ha acudit a Andorra per Tots Sants havia de marxar. La situació, però, lluny de calmar-se, sembla que s’allargarà fins ben entrada la tarda. De moment, el temps per anar des de Sant Julià fins a Espanya frega l’hora.

Al llarg del matí, l’afluència de sortida a la frontera hispanoandorrana ha estat de 1.800 vehicles amb matrícula espanyola. Malgrat això, n’han entrat pràcticament 1.500. D’altra banda, a la banda francesa el nombre de vehicles, tant d’entrada com de sortida ha estat molt superior. Cues, però, cap ni una. El pont de Tots Sants és una ocasió on molts veïns del nord acudeixen per passar el dia al Pas de la Casa. Així mateix, al municipi d’Oliana, de camí cap a Andorra, també s’han produït retencions importants.

Comentaris (2)

Trending