Es presenten els dispositius especials per l’hivern a la Taula Nacional de Mobilitat

Les principals finalitats són informar a la població de les incidències de trànsit i les previsions de nevades

Una roda de neu.
Una roda de neu. mobilitat

La Taula Nacional de Mobilitat s’ha reunit avui. Durant la jornada s’han presentat els dispositius especials per a la temporada d’hivern 2021-2022, que tenen com a principals finalitats informar a la població de les incidències en la circulació i en les previsions de nevades. En aquesta ocasió, ha sigut la primera vegada que el ministre Víctor Filloy hi era al capdavant com a titular de Territori i Habitatge.

La jornada d’avui de la Taula de Mobilitat ha servit per revisar i presentar els dispositius que s’engegaran ja, de cara a la temporada d’hivern. A més dels objectius principals, que passen per informar a la població, també serviran per coordinar tots els efectius de trànsit disponibles per augmentar la fluïdesa dels vehicles en hora punta.

També s’ha compartit la nova Estratègia Nacional de Mobilitat (ENM), el document de referència que agrupa de manera coordinada totes les mesures per aconseguir la mobilitat sostenible a Andorra.

La Taula Nacional de Mobilitat, que avui ha presidit per primera vegada Filloy, esdevé un espai de diàleg i un fòrum per compartir propostes entre els diferents actors del país implicats en el trànsit. Per tant, compta amb la participació dels cònsols dels set comuns, el ministre de Justícia i Interior i de les direccions dels departaments de Territori i Mobilitat.

Etiquetes

Comentaris

Trending