Equipaments especials a la carretera entre França i Andorra

La neu i el vent compliquen la circulació des d'Acs i fins a la frontera francoandorrana

La carretera d'accés a Andorra des de França aquest divendres.
La carretera d'accés a Andorra des de França aquest divendres. Hotel Mirtil

La neu obliga a utilitzar equipaments especials per accedir a Andorra des de França o per anar al país veí. A la nevada s'hi afegeix el fort vent. La previsió és que continuin les precipitacions durant les pròximes hores a les zones de l'Arieja i de la Cerdanya.

Les precipitacions de la matinada de divendres han continuat durant tota la jornada i s'han intensificat a les darreres hores, la qual cosa ha fet augmentar el gruix a la calçada de la carretera que va des d'Acs al Pas de la Casa. És ben habitual que al setembre arribi la primera glopada d'aire fred i que hi hagi un canvi en la fisonomia del Pirineu. Fins al migdia d'aquest divendres els gruixos eren modestos, entre 5 i 10 cm a cotes superiors als 2.500 metres.

A la frontera hispanoandorrana el problema aquest divendres al vespre eren les retencions a la N-145 des de la Seu d'Urgell. A l'interior del país s'han registrat retencions durant el migdia al carrer Prat de la Creu en sentit sud per les obres de la xarxa de calor.

Etiquetes

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.