Doble carril fix de sortida a la Massana en el marc de l’‘operació Puríssima’

Mobilitat preveu que aquest matí hi hagi les primeres retencions d’entrada al país arran del pont que es viu a Espanya

Comentaris

Una imatge de la zona, aquest matí.
Una imatge de la zona, aquest matí. mobilitat

Mobilitat ha disposat des d’aquest matí un doble carril fix de sortida de la Massana. És un dels elements emmarcats en el dispositiu relatiu a l’ ‘operació Puríssima’ per mirar de rebaixar tant com siguin possible els problemes circulatoris que es preveuen arran de l’arribada de milers de turistes procedents, sobretot, d’Espanya.

Mobilitat estima que aquest matí es donaran les primeres retencions d’accés al Principat. Especialment pel cantó espanyol, on hi ha un pont llarguíssim producte de la commemoració d’aprovació de la Constitució i del dia de la Immaculada, que és dimecres. Una vegada s’hagin superat les retencions d’entrada, caldrà veure l’efecte que l’arribada de centenars, de milers de cotxes, tindrà en la xarxa viària interna.

En tot cas, a la Massana ja hi ha disposat el doble carril fix de sortida. La instal·lació de cons entre la rotonda d’Anyós i la del túnel dels Dos Valires hauria de contribuir, segons el departament que es dedica a la gestió del trànsit, a descongestionar la circulació en aquell tram mentre durin els treballs que s’estan realitzant a la carretera CG3.

Comentaris (5)

Trending