Desesperació de conductors per cotxes entravessats a la carretera del Forn

(AMB VÍDEO) Hi ha hagut vehicles que han hagut de fer prop de dues hores d’espera degut a què almenys dos vehicles estrangers aparentment sense equipaments han bloquejat la via

La retenció.
La retenció.

Diversos conductors que a primera hora d’aquesta tarda, després de la jornada d’esquí, circulaven per la carretera del Forn de Canillo, visiblement afectada per les precipitacions de les darreres hores i per les temperatures baixes, han mostrat el seu malestar i la seva desesperació per l’espera que han hagut de fer arran d’un parell de vehicles que han bloquejat la via. Hi ha conductors que han estat prop de dues hores esperant.

Segons alguns dels testimonis presencials, dos vehicles espanyols aparentment sense equipaments han quedat ben entravessats a la carretera bloquejant-ne totalment el pas. Ni la presència dels agents de circulació de Canillo ni tampoc l’intent d’altres usuaris de la carretera per mirar de contribuir al desbloqueig dels vehicles no ha fet efecte. Com a mínim, no l’ha fet fins una bona estona després de la incidència i fins que no s'ha contactat directament amb la policia.

Els conductors que s’han trobat amb la situació reclamen que hi hagi sancions o controls molt més severs per tal que tots els usuaris de la via es prenguin més seriosament la utilització d’equipaments. Més encara quan tot el cap de setmana s’han anat fent advertències de la complicació meteorològica que hi hauria.

Comentaris (13)

Trending