Derrapant a altes hores de la matinada al tomb de l’‘Espai Columba’

Veïns de Santa Coloma clamen contra un vehicles que a les 5 i a les 6 d’aquest matí de dissabte ha estat donant voltes a la zona del carrer Verge del Remei sense que la policia l’hagi acabat enxampant

https://www.youtube.com/embed/gtrwzPJBOUc

Els veïns de Santa Coloma, de la zona del carrer Verge del Remei i adjacents, els que queden al tomb de l’’Espai Columba’, encara ara malden contra el conductor que aquesta matinada no ha tingut cap altra idea que començar a donar tombs i tombs a l’entorn de la plaça on hi ha el museu colomenc tot fent virolles i derrapant constantment amb el soroll que això ha comportat.

El conductor ha protagonitzat dos episodis de la mateixa juguesca. A les 5 del matí i poc després de les 6. Just l’interval necessari que ha necessitat per escapolir-se de la policia i després tornar a l’acció. Perquè després del primer recital, d’un quart d’hora aproximadament, alguns dels veïns de la zona no han pogut tenir paciència i han acabat trucant la policia. Una dotació del cos s’ha acostat fins al lloc i s’ha iniciat una mena de persecució que no ha donat resultat.

Una hora llarga després, el vehicle, amb tot el morro, ha tornar a l’escenari de l’aventura per tornar a deixar clar als veïns que continuava amb la seva idea de no deixar-los dormir i que la policia no l’havia enxampat. És clar, però, que amb les imatges captades per alguns dels veïns i podent identificar la matrícula tot fa pensar que més aviat o més tard al conductor de les derrapades colomenques se l’acabarà controlant i sancionant.

Comentaris (11)

Trending