Cues de tres quilòmetres des de la Seu en un cap de setmana de limitacions de trànsit per activitats

Amb motiu de la Cursa de la Dona de diumenge, hi haurà alteracions a les línies L2, L3, L4, L5 i L6 en sentit Encamp i La Massana, de les 10h a les 11.30h

La Cursa de la Dona provocarà alteracions en el transport públic.
La Cursa de la Dona provocarà alteracions en el transport públic. MOBILITAT

El Servei Català de Trànsit ha informat de cues de fins a tres quilòmetres per accedir a Andorra des de la Seu d'Urgell. Aquest fet coincideix en un cap de setmana de restriccions de circulació per diversos actes esportius.

Amb motiu de la Cursa de la Dona de diumenge, hi haurà alteracions a les línies L2, L3, L4, L5 i L6 en sentit Encamp i La Massana, de les 10h a les 11.30h. La pujada automobilística a Arinsal farà que la carretera CS520 (Comallemple) quedi tallada al trànsit el dissabte (10/6) de les 12h fins a les 20.30h, i el diumenge (11/6 ) de les 8h fins a les 15 h. 

El cap de setmana, el centre d’Encamp està tallat al trànsit afectant a les línies L2, L3 i L4 tant en sentit pujada com baixada. Les parades alternatives estaran ubicades a: Camí d’Engolasters - Crta General núm 2. El motiu és la celebració de l'Spartan Race.

A primera hora d'aquest dissabte, hi ha hagut el pas dels participants a la Ruta Pirinenca de les Tres Nacions, cosa que ha comportat el tall d'un carril en sentit nord des de la rotonda d'Aixovall (Sant Julià de Lòria) i fins a la del Km 0 al límit entre Andorra la Vella i Escaldes-Engordany.

Comentaris (3)

Trending