Cues per entrar al país per l’N-145

Els problemes es concentren en el tram final de la carretera entre la Seu i Andorra i, en canvi, el dispositiu de doble carril permet fluïdesa a l’hora de travessar Sant Julià

Els cotxes  circulen amb fluïdesa al seu pas per Sant Julià.
Els cotxes circulen amb fluïdesa al seu pas per Sant Julià. MOBILITAT

Un dissabte més, com ja és habitual des de la recuperació de la mobilitat a Catalunya, qui vol accedir al país per la frontera del riu Runer ha de prendre paciència. Novament, al llarg del matí s’estan produint cues d’entrada, especialment a l’N-145. A Sant Julià, tot i que hi ha intensitat de trànsit, el dispositiu del doble carril ajuda a una mobilitat més fluïda.

Segons informen tant el Servei Català del Trànsit com l’agència de Mobilitat, els principals problemes es concentren al darrer tram de l’N-145, just abans del pas per les instal·lacions duaneres. Hi ha prop de dos quilòmetres de circulació intensa i amb retencions.

Les retencions han començat poc abans de les onze del matí i es preveu que puguin durar bona part del matí. En canvi, un cop passada la frontera, hi ha més fluïdesa. Fins i tot en el punt tradicionalment més conflictiu: Sant Julià.

El nou dispositiu impulsat per Mobilitat, estrenat la setmana passada, torna a funcionar de forma correcta. D’aquesta forma, el pas per la població es fa de forma relativament fluïda. 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending