Col·lapse al centre d’Andorra la Vella

La coincidència de les obres al carrer Prat de la Creu, el fet que no es pugui estacionar a l’aparcament del Parc Central i l’hora de sortida de molts llocs de treball han portat un embús a les principals artèries viàries ‘interiors’ de la capital

Retencions a Mitjavila, a l'altura del pont de París.
Retencions a Mitjavila, a l'altura del pont de París. Toni Solanelles

Els principals carrers i avingudes amb possibilitat d’accés rodat del centre d’Andorra la Vella han sofert un col·lapse més que notable aquesta tarda de dilluns. La coincidència de les obres que FEDA està fent a Prat de la Creu i que fa dies que alteren la normal circulació en aquesta via i el fet que no es pugui estacionar a l’aparcament, més l’hora de sortida de moltes activitats professionals del país ha embussat el carrer esmentat i d’altres d’adjacents.

Les avingudes Mitjavila de baixada o Consell d’Europa en direcció a Escaldes, per exemple, han hagut d’absorbir un volum de trànsit que sinó superior a d’altres dies sí que ha tingut un comportament lleugerament diferent dels conductors atès que n’hi havia molts que tot buscant lloc per aparcar anaven a una velocitat anormalment baixa. Tot plegat s’haurà de pacificar els propers dies sense que sigui fàcil. Perquè també als vials que porten a Santa Coloma, on també hi ha obres, hi ha hagut retencions importants.

Comentaris (20)

Trending