El club Andona se suma a la campanya ‘Andorra Territori Ciclista’

La iniciativa, impulsada per l’Agència de Mobilitat, vol conscienciar dels perills de la xarxa viària i fomentar el respecte i la convivència entre els usuaris

Una imatge promocional de la campanya.
Una imatge promocional de la campanya.

Conscienciar dels perills existents a la carretera i fomentar el respecte i la convivència entre els diferents usuaris de la xarxa viària. És el principal objectiu de la campanya ‘Andorra Territori Ciclista’ que es torna a reprendre des de l’Agència de Mobilitat. Enguany, comptarà també amb la participació del club ciclista Andona.

Coincidint amb l’arribada del bon temps i, per tant, de l’època on més aficionats a l’esport de les dues rodes surten a les carreteres del país, el departament impulsa una nova edició d’aquesta iniciativa, com ha informat mitjançant les xarxes socials. Es vol, un cop més, “conscienciar dels perills de la carretera i fomentar el respecte i la convivència entre els diferents usuaris de la via pública”.

Enguany, els socis del club Andona se sumen a la iniciativa. Ho faran difonent a les xarxes consells de seguretat. Aquests estaran dirigits tant als ciclistes com als conductors. La campanya vol posar el seu gra de sorra per convertir el Principat en un referent “en seguretat ciclista”.

Etiquetes

Comentaris (10)

Trending