Un carril bici unirà Sant Julià de Lòria amb el pont de la Margineda

Després de la reunió entre el Govern i el comú d'aquest dimecres la intenció és que sigui una realitat durant el primer semestre de l'any vinent

Comentaris

El carril bici acabarà al pont de la Margineda.
El carril bici acabarà al pont de la Margineda.

Un carril bici unirà la sortida nord de Sant Julià de Lòria amb el pont de la Margineda segons ha anunciat aquest dijous el cònsol major lauredià, Josep Majoral. L'acord s'ha tancat aquest dimecres en una reunió entre el govern i la corporació comunal. Majoral ha dit que la part econòmica que correspon al comú s'inclourà en el pressupost del 2023.

Majoral ha fet aquest anunci en el discurs inaugural de les II Les II Jornades de l'energia i ciutats sostenibles que es fa aquest dijous a l'antiga casa comuna de Sant Julià de Lòria. La idea, segons el cònsol, "és que el carril bici pugui estar a punt abans de les pròximes eleccions generals ja que és amb aquest govern amb el qual ho hem negociat". Ja hi ha una primers plànols dibuixats i l'encàrrec que té el comú és fer la redacció del conveni.

Ha recordat altres projectes sostenibles com ara el de la biomassa que ja s'ha presentat a Govern que podria ser una realitat durant l'any vinent. Pel que fa a l'edifici administratiu comunal totalment autònom al voltant de l'hidrogen. "Això ha d'acabar sent una realitat", ha afegit. També s'ha referit a l'ordinació que té com a objectiu permetre als particulars de la parròquia recollir llenya dels boscos de manera gratuïta per tal que puguin utilitzar-la per escalfar les seves llars. Majoral l'ha qualificat d'èxit total. Els primers cinc lots per efectuar una prova pilot ja han estat adjudicats i hi ha una llista d'espera amb cinc lots més i caldrà buscar un nou espai per donar compliment a la demanda. 

Comentaris (7)

Trending