Canvis en el trajecte de les línies de bus en direcció a Encamp per un tall al carrer dels Paraires

Les obres en aquesta via de comunicació anul·len la parada de l'Arnaldeta aquest divendres i els usuaris podran agafar el transport públic a la Dama de Gel, a la parada que hi ha al costat del parc infantil del Prat del Roure i al Roc Blanc

Un autobús passant per Escaldes Engordany
Un autobús passant per Escaldes Engordany
El carrer dels Paraires a Escaldes-Engordany romandrà tallat al trànsit en sentit Encamp aquest divendres arran d’unes obres. Això comportarà modificacions en el trajecte de les línies d’autobús, L2, L3 i L4. D’aquesta manera, s’anul·la la parada de l’Arnaldeta i s’habiliten la de la Dama de Gel, la que està a prop del parc infantil del Prat del Roure i la del Roc Blanc.

Coopalsa, la companyia que té la concessió de les línies de transport de viatges L2, L3 i L4, ha comunicat que unes obres al carrer dels Paraires  a Escaldes-Engordany obligaran a tallar el trànsit aquest divendres. Per aquest motiu, el traçat s’haurà de modificar.

Segons han explicat des de l’empresa d’autobusos, la parada de l’Arnaldeta quedarà anul·lada i els usuaris que vulguin agafar el transport públic per anar direcció a Encamp o el Pas de la Casa podran fer servir les parades de la Dama de Gel, una que s’ha habilitat al costat del parc infantil situat a prop del Prat del Roure i la del Roc Blanc.

Recorregut alternatiu bus L2, L3 i L4
Recorregut alternatiu bus L2, L3 i L4

 

Comentaris (1)

Trending