Beixalís se suma a 'Andorra territori ciclista' i tanca la circulació als cotxes els caps de setmana

La iniciativa comença el 13 d’agost i es mantindrà fins al 18 de setembre, amb l’objectiu de proporcionar més seguretat als amants d’aquest esport des de les 8 a les 11 hores

Comentaris

La carretera de Beixalís, que uneix la Massana i Encamp.
La carretera de Beixalís, que uneix la Massana i Encamp. ARXIU

Andorra Territori Ciclista suma Beixalís com una zona de pràctica segura del ciclisme. El Comú d'Encamp ha informat que tanca la circulació als vehicles els caps de setmana fins al 18 de setembre, de 8 a 11 hores, a excepció dels vianants, ciclistes, veïns autoritzats i vehicles de l'administració i d'emergències.

La corporació comunal encampadana ha acordat tancar la circulació als vehicles a Beixalís els caps de setmana de 8 a 11 hores per oferir major seguretat a les persones que practiquen ciclisme. Una iniciativa que s'emmarca en l'estratègia com a país referent de cicloturisme i, més concretament, amb la campanya de seguretat viària Andorra Territori Ciclista, impulsada pel Govern d'Andorra, Andorra Turisme i en col·laboració amb els set comuns.

L'objectiu de les restriccions a Beixalís és oferir una via més segura per a la pràctica del ciclisme, vista l'afluència d'aquest esport a la zona i tenint present les condicions de la via. Durant el període esmentat, la carretera només estarà oberta a vianants, ciclistes, veïns autoritzats i vehicles de l'administració i d'emergències.

De fet, aquesta no és l'única via que pateix restriccions de trànsit en favor del ciclisme. La coma d'Arcalís n'és un altre exemple, on es potencia la pràctica d'aquest esport de forma segura.

Etiquetes

Comentaris (14)

Trending