Els andorrans que viatgin freqüentment al Regne Unit ja poden registrar-se en un servei

Permet utilitzar, prèvia sol·licitud dels usuaris i mitjançant pagament, els controls automatitzats als principals punts d’entrada

Comentaris

Terminal 2 de l'aeroport de Londres-Heathrow.
Terminal 2 de l'aeroport de Londres-Heathrow. ARXIU

El Govern  informa que els ciutadans amb passaport andorrà que viatgen amb freqüència al Regne Unit (almenys quatre cops en els darrers dos anys) ja poden registrar-se al servei Registered Traveller per utilitzar el seu passaport en les portes (e-gates) dels aeroports i de les estacions de tren del Regne Unit.

El llistat es pot consultar aquí. El servei Registered Traveller permet utilitzar, prèvia sol·licitud dels usuaris i mitjançant pagament, els controls automatitzats als principals punts d’entrada del Regne Unit i facilitar així un trànsit més ràpid a les fronteres britàniques. El Govern d'Andorra es felicita d’aquest avenç assolit amb les autoritats britàniques, el qual permet millorar la mobilitat entre ambdós països.

Per a les persones que viatgen puntualment al Regne Unit o no volen utilitzar aquest servei, les condicions de passatge als punts fronterers no han canviat.  En tot cas, davant l’actual pandèmia causada pel coronavirus, es recomana consultar abans de viatjar aquest enllaç amb les mesures sanitàries requerides per entrar en el territori del Regne Unit Es recorda que aquest enllaç s’actualitza periòdicament.

Etiquetes

Comentaris

Trending