Un accident a l’N-145 dificulta la mobilitat amb Andorra

El sinistre, dins mateix del túnel del Bordar, ha obligat a tallar la galeria perquè puguin treballar els equips de salvament; el cotxe implicat és matriculat al Principat i hi ha un ferit lleu

Els equips d'emergència actuant dins del túnel.
Els equips d'emergència actuant dins del túnel.

Un accident a la carretera N-145, que enllaça la Seu i Andorra, ha generat retencions i, per tant, ha dificultat l’accés al Principat i també la marxa del país en direcció a la capital de l’Alt Urgell. El sinistre, protagonitzat per un cotxe matriculat al país, ha ocorregut a l’interior mateix del túnel del Bordar, ja a poca distància de la zona fronterera, i ha obligat a tallar la galeria circulatòria.

Inicialment s’ha generat una mica de cua i una vegada els equips de salvament i els mossos d’esquadra han accedit al lloc on hi ha hagut el sinistre, s’ha facilitat el pas per l’antiga carretera per evitar que la circulació es veiés més afectada. A poc a poc s’ha anat recuperant relativament la normalitat.

accident2
El cotxe enfilat a la tanca.

Les fonts consultades han assegurat que un vehicle matriculat al Principat, per causes que la investigació haurà de determinar, ha perdut el control i s’ha estimbat contra les tanques que fan de mitjana i separen els carrils en sentit ascendent i descendent. Els danys materials serien importants però, sortosament, els personals només haurien comportat un ferit lleu.

Comentaris (1)

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.