Un accident a l’N-145 dificulta la mobilitat amb Andorra

El sinistre, dins mateix del túnel del Bordar, ha obligat a tallar la galeria perquè puguin treballar els equips de salvament; el cotxe implicat és matriculat al Principat i hi ha un ferit lleu

Els equips d'emergència actuant dins del túnel.
Els equips d'emergència actuant dins del túnel.

Un accident a la carretera N-145, que enllaça la Seu i Andorra, ha generat retencions i, per tant, ha dificultat l’accés al Principat i també la marxa del país en direcció a la capital de l’Alt Urgell. El sinistre, protagonitzat per un cotxe matriculat al país, ha ocorregut a l’interior mateix del túnel del Bordar, ja a poca distància de la zona fronterera, i ha obligat a tallar la galeria circulatòria.

Inicialment s’ha generat una mica de cua i una vegada els equips de salvament i els mossos d’esquadra han accedit al lloc on hi ha hagut el sinistre, s’ha facilitat el pas per l’antiga carretera per evitar que la circulació es veiés més afectada. A poc a poc s’ha anat recuperant relativament la normalitat.

accident2
El cotxe enfilat a la tanca.

Les fonts consultades han assegurat que un vehicle matriculat al Principat, per causes que la investigació haurà de determinar, ha perdut el control i s’ha estimbat contra les tanques que fan de mitjana i separen els carrils en sentit ascendent i descendent. Els danys materials serien importants però, sortosament, els personals només haurien comportat un ferit lleu.

Comentaris (1)

Trending