Acaben els treballs d'eixamplament de la carretera general 6 a Aixovall

És una obra molt necessària en una via que malgrat ser secundària registra importants nivells de trànsit ja que, a banda d’acollir diverses empreses, comerços i el centre de formació professional, és l'única asfaltada per arribar a Os de Civís

Comentaris

Un agent comunal lauredià pintant la calçada de la CG6.
Un agent comunal lauredià pintant la calçada de la CG6. COMU SANT JULIÀ DE LÒRIA

Agents del servei de circulació del comú de Sant Julià de Lòria fan aquest dimectes treballs de pintura longitudinal a un tram de la CG-6 a l'alçada d'Aixovall que s'ha eixamplat. D'aquesta manera ja acaben totes les actuacions que s'han fet a la zona i que faran que la carretera estigui a punt per a la festa de Canòlich que tindrà lloc el darrer dissabte d'aquest mes.

L'ampliació abarca els primers 500 metres. Aquestes obres milloren l'accés i l'aparcament al centre educatiu de Formació Professional. Els treballs s'han fet principalment pel marge dret, tot i que també s'han millorar les connexions per voravia pel costat esquerre. S'ha asfaltat i s'han millorat els drenatges de la carretera, així com altres elements d’urbanisme com els fanals i voravies. EL Govern va signatrun conveni amb els propietaris dels terrenys del Camp de l’Hortal de Casa Guineu per poder construir una voravia i habilitar les noves places d’aparcament.

Els treballs van començar el febrer del 2020 i es van interrompre uns mesos a causa de la pandèmia. El tram és el que va de la rotonda de la CG1 fins uns terrenys privats que ara acullen una empresa de construcció. És una obra molt necessària en una via que malgrat ser secundària registra importants nivells de trànsit ja que, a banda d’acollir diverses empreses, comerços i el centre de formació professional, és l'única carretera asfaltada per arribar a Os de Civís.

Comentaris

Trending