Satisfacció després d’entregar a Lublin les quinze tones d’ajut humanitari ‘andorrà’

(DES DE DINS DEL COMBOI) La segona expedició de la Creu Roja Andorrana ha complert la missió que tenia encarregada: aquest migdia ha descarregat tot el material que s’havia traslladat des del Principat al Centrem Pomocy Humanitarenej Polskiego

https://youtu.be/Pht4gjSo7YA

Satisfacció per la feina feia. Per haver entregat el material recollit a Andorra i traslladat a Polònia en la segona missió de la Creu Roja Andorrana. I també per tota la muntanya d’emocions que s’ha viscut entre refugiats i entre els voluntaris que recullen els productes en un magatzem de Lublin, la ciutat polonesa propera a la frontera amb Ucraïna destinació de l’expedició andorrana.

Pràcticament tot el material transportat des d’Andorra en la segona expedició humanitària de la Creu Roja Andorrana cap a la frontera entre Polònia i Ucraïna s’ha descarregant aquest migdia en un centre d’emmagatzematge de Lublin, al Centrem Pomocy Humanitarenej Polskiego. La missió formada per un minibus i un tràiler carregava quinze tones de productes diversos.

Excepte aquell material que es duia a l’autocar i que, en part, es va deixar aquest diumenge en un centre de refugiats dels afores de Lublin, tota la mercaderia que s’ha transportat es deixa en l’esmentat magatzem, on camions de tot Europa hi estan descarregant. Aliments i medicaments -excepte insulina- són la base del material que es lliura, juntament amb cotxets, tres cadires de rodes o maletes.

Inicialment es pensava anar a descarregar a les 7 del matí, però per garantir un bon descans i preparar ja el viatge de retorn, l’operació s’ha retardat un parell d’hores. Tot i arribar a 1/4 de 10 del matí al magatzem, no ha estat fins a quarts d’onze del matí que ha començat a lliurar-se el material, atès que s'estava carregant un tràiler direcció a Ucraïna.

La responsable de l’àrea social de Creu Roja Andorrana i cap de l’expedició, Anna Arias, ha destacat que s’ha complert la missió amb el lliurament del material i que els ànims dels voluntaris són molt positius per l'aportació realitzada. Aquest centre de recollida de material humanitari del centre de Lublin on ha descarregat Creu Roja Andorrana, ha fet entrega de 160 tones de productes per enviar a Ucraïna des de l’inici del conflicte bèl·lic.

 

Comentaris

Trending