Missió complerta: torna de Polònia el comboi de Càritas

Els 33 palets han quedat dipositats en un poliesportiu a uns 30 quilòmetres de la frontera amb Ucraïna

Part del material dipositat en un poliesportiu a Polònia.
Part del material dipositat en un poliesportiu a Polònia. CARITAS ANDORRANA

El comboi de Càritas Andorrana que coordina la delegació de Sant Julià de Lòria torna cap al Principat després d'haver descarregat els 33 palets per donar resposta a les necessitats, amb roba d'hivern, menjar i material d'higiene, dels desplaçats ucraïnesos que són a Polònia. En total, ha estat un recorregut de 5.000 km els que ha fet un camió conduit per Eva Sansa, cònsol menor de la Massana, i el seu marit, Juli Pérez.

'Objectiu assolit! Un plaer haver pogut aportar el nostre granet de sorra. Gràcies pels vostres ànims que ajuden a que el viatge no es faci tant llarg. Visca Andorra!'. Amb aquest missatge a les xarxes socials, Eva Sansa ha anunciat que després d'haver lliurat el material tornen cap a Andorra. Sansa i el seu marit ja van col·laborar fa anys en l'enviament d'ajuda humanitària durant la guerra de Kosovo als Balcans. La cònsol menor de la Massana que ha aprofitat dies de les seves vacances per a fer el viatge està molt satisfeta tot i els molts quilòmetres "perquè és per una bona causa".

El material ha quedat dipositat en un poliesportiu de Rzeszów, a uns 30 quilòmetres de la frontera amb Ucraïna, on voluntaris de Càritas els han ajudat a descarregar el camió i, posteriorment, serà l’entitat polonesa l’encarregada de distribuir, de la manera més adequada, l'ajuda provinent d’Andorra.

caritas1
Voluntaris han descarregat el material.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending