“La capacitat de superació ens fa més forts a tots”

(DES DE DINS DEL COMBOI) La cap de la segona expedició a la frontera entre Polònia i Ucraïna, Anna Arias, es mostra satisfeta per la feina feta i l'experiència viscuda en la recta final de la missió que finalitzarà aquest dimecres al migdia

Balanç: 2n comboi de la Creu Roja andorrana

Satisfeta i amb la il·lusió que el país aculli una desena de les persones desplaçades que viatgen amb el comboi. Amb aquestes paraules la responsable del departament social de la Creu Roja Andorrana i cap de la missió humanitària a la frontera entre Polònia i Ucraïna, Anna Arias, descriu com se sent en la recta final del trajecte de la segona expedició de l’ONG. Amb Arias parlem en el minibus durant una estona del viatge de tornada.

La cap de missió valora molt positivament l'experiència viscuda i la feina realitzada. Anna Arias assenyala que ha conegut persones amb el mateix objectiu que la Creu Roja andorrana, que és una missió humanitària al cent per cent. Ressalta que “la capacitat de superació ens fa més forts a tots. I que, per tant, hem de continuar lluitant plegats”.

La responsable de l’àrea social de la Creu Roja Andorrana no descarta que puguin arribar més refugiats al Principat i afegeix que abans de quinze dies, sense concretar la data, sortirà el tercer comboi cap a Polònia per transportar el material d’ajuda humanitària que ja s’ha anat recollint. Per ara al magatzem de l’ONG hi ha vint palets a punt per ser traslladats.

Comentaris (2)

Trending