Més de 18.000 vehicles han entrat aquest divendres per la frontera del riu Runer

Suposa més de la meitat del que havia previst Mobilitat durant els tres dies del Pont de la Puríssima

-
-
Mobilitat xifra en 18.000 els vehicles que han entrat aquest divendres al país per la frontera del Riu Runer. La previsió durant els tres dies del Pont de la Puríssima era l'arribada, per aquest punt, de 32.000 vehicles. Pel Pas de la Casa, la previsió era d'uns 11.000. Divendres hi va haver 22 quilòmetres de cua entre les carreteres N-145, N-260 i  C-14,a més de les retencions fins a l'entrada de Sant Julià de Lòria.
 

Aquest dissabte, en el segon dia de pont, es tornen a produir cues d'entrada a Andorra a la carretera N-145. A partit de les deu del matí les retencions són d'uns 5 quilòmetres des de la Seu d'Urgell i de 3 per creuar Sant Julià de Lòria. on hi ha diversos trams amb obres en els dos sentits de la marxa.

També hi ha ha hagut retencions aquest dissabte per accedir a les estacions d'esquí. Cal destacar en aquest sentit l'entrada al Tarter per la carretera general 2.  Des de Mobilitat recomanen evitar les hores centrals d’entrades i sortides. Pel que fa a les properes hores, la previsió és de retencions per sortir del país a partir de la tarda i de baixada de les pistes, a la Massana, el Tarter i Canillo.

L'alta entrada de vehicles ha repercutit en l'ocupació hotelera que està al voltant del 90% i no es descarten reserves de darrera hora i en la manca de places d'aparcament. Les estacions d'esquí funcionen a ple rendiment així com l'afluència de visitants a l'eix comercial de les avingudes Meritxell i Carlemany.

Etiquetes

Comentaris

Trending