Treballs per millorar la façana de la depuradora del Pas de la Casa

Govern ha posat en marxa el procés per contractar una constructora que pugui assumir les obres de rehabilitació per refer un immoble exteriorment força malmès

Imatge de l'estat d'una part de la façana.
Imatge de l'estat d'una part de la façana. ARXIU

Les condicions climatològiques que es donen al Pas de la Casa no són neutres en una construcció com la que acull els equips de depuració d’aigües de la localitat fronterera. D’aquí que el mal estat que presenta la façana de la instal·lació depuradora fa que el Govern hagi convocat un concurs, de caràcter nacional, per refer la paret exterior.

Les ofertes es poden presentar fins al matí del 9 de setembre. S’ha de repicar tota la façana -al febrer d’aquest mateix any ja es va fer una mena de prova- i refer-la de nou. En concret el que se sol·licita és repicar l’arrebossat malmès, transportar a l’abocador el material extret i reparar els forats més grossos amb morter de ciment o similar.

L’empresa que vulgui concórrer al concurs també ha de subministrar i col·locar un panel Europerfil model Galatea o similar amb estructura tubular de 40x30 galvanitzada i rematar amb xapa prelacada del mateix color que el panel de la façana en finestres, portes i part alta de la coberta.

Comentaris

Trending