Perill d’incendi forestal al centre i sud del país fins al cap de setmana

Bombers manté l’alerta que ja va llençar els darrers dies a causa de les altes temperatures i estarà activa fins diumenge, 22 d’agost

Mapa de perill d'incendis forestals
Mapa de perill d'incendis forestals

Bombers ha indicat, a través de les seves xarxes socials, que manté l’alerta per perill d’incendis que ja va iniciar els darrers dies, principalment a causa de les altes temperatures. Aquest risc s’allargarà des de demà, 18 d’agost, fins al diumenge, dia 22.

Segons ha explicat el cos de Bombers, les previsions del servei de meteorologia per als pròxims dies i fins al final de setmana “no preveu grans canvis”. Per tant, s’hi han mantes els nivells de perill d’incendi forestal, que se situen en Alt, en tres de cinc, al centre i sud del país, i moderat, dos de cinc, a la resta del territori.

Atès a aquesta publicació, Protecció Civil ha llençat diversos consells per prevenir i tenir especial precaució aquests dies, sobretot en sortides a espais naturals. Principalment, s’ha recomanat fer foc únicament en les zones autoritzades, no llençar burilles enceses i recollir tota la brossa quan es surt a la muntanya.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending