Protecció Civil demana precaució respecte a l’avís groc de tempestes

Després de les arruixades d’ahir, el Servei de Meteorologia ha mantingut l’alerta per a aquesta tarda

Comentaris

Avís meteorologic per a dimecres, 1 de setembre
Avís meteorologic per a dimecres, 1 de setembre

A través de les xarxes socials, Protecció Civil ha demanat precaució respecte a l’avís groc de tempestes que està previst que arriben aquest migdia. En un missatge han posat dos consells necessaris per mantenir la seguretat en aquestes circumstàncies. El Servei de Meteorologia ha mantingut l’alerta que ja es va iniciar ahir amb les arruixades, que van caure amb força a Encamp i Sant Julià de Lòria.

Concretament, Protecció Civil demana precaució a l’hora de realitzar activitats a l’exterior. Així mateix, reclama retirar objectes que puguin caure de balcons i terrasses, i que puguin causar incidents als carrers. També recorden que, a la seva web, es poden trobar més consells sobre com actuar en casos de tempesta i de pluges fortes.

Aquest avís groc, segons informa el Servei de Meteorologia, s’activaria a partir d’aquest mateix migdia, mantenint la inestabilitat que es va iniciar ahir a la tarda. A la mateixa piulada, expliquen que s’esperen precipitacions localment tempestuoses aquesta tarda. Per demà, s’espera alguna gotellada de matinada i precipitacions des de mig matí fins al vespre.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending