Propietaris de gossos indignats per la supressió del pipicà del Parc Central

Alguns dels amos de cans asseguren que es plantegen no pagar la taxa sobre la tinença dels animals per la retirada de l’equipament més cèntric i gran que hi havia fins ara a la parròquia

Una imatge del pipicà que s'ha suprimit.
Una imatge del pipicà que s'ha suprimit. arxiu

Propietaris de gossos d’Andorra la Vella es plantegen no pagar la taxa de tinença de cans davant el fet que el comú ha decidit suprimir el pipicà que hi havia fins fa poc en un racó del Parc Central. La posada en marxa del glamurós restaurant capitanejat per l’artista francès Philippe Shangti hauria portat la corporació a eliminar aquell punt destinat a les necessitats fisiològiques de les mascotes.

Segons les fonts consultades, propietaris de gossos que es comencen a mobilitzar després de no tenir les notícies que esperaven de la corporació de la capital, “estem indignats amb el comú d’Andorra la Vella per la taxa dels gossos”. I hi afegeixen: “Resulta que ja han enviat les notificacions per pagar-la però ens han tret el pipicà del Parc Central, i no hi ha cap indici que el vulguin posar en un altre lloc”.

De fet, segons els consultats, esperaven una resposta del comú de la capital que no ha arribat. Amb tot, “ja tenim pocs pipicans -i amb bastanta penúria perquè són molt petits- que per acabar-ho d’adobar han suprimit el més cèntric i gran. Això sí, després ens volen cobrar la taxa i ens exigeixen que la parròquia estigui neta. Que la mantinguem nosaltres neta”.

Comentaris (9)

Trending