Patrícia Bragança agafa les regnes d’Apapma

Tot just una desena d’associats avalen una nova junta després de la dimissió del fins ara president de la històrica entitat ambientalista, Carles Iriarte

La nova presidenta, Patrícia Bragança, mostra un record preparat per al seu antecessor, Carles Iriarte, a través de la càmera.
La nova presidenta, Patrícia Bragança, mostra un record preparat per al seu antecessor, Carles Iriarte, a través de la càmera.

Tot just una desena d’associats, inclosos el dimissionari president Carles Iriarte i els nous membres de la junta, han donat el vist-i-plau a la nova directiva de la històrica organització ecologista Apapma, de la qual ara agafa les regnes Patrícia Bragança. L’advocada era fins ara tresorera de l’entitat, que amb la inclusió de nous membres al comitè de direcció suma sinergies amb dos col·lectius més: Andorra Salvatge i Vegan.

Apapma celebra una assemblea extraordinària que tenia per objecte inicial renovar la junta, entre altres coses perquè amb la sortida d’Iriarte la directiva es quedava fora de la llei, ja que no hauria arribat als tres càrrecs mínims (president, secretari, tresorer) que demanda la legislació. Després de la votació d’aquesta tarda, la junta la configuren Bragança a la presidència, Alèxia Navarro que es manté a la secretaria, Maria Nicolàs que esdevé tresorera, i dos vocals que representen, justament, Andorra Salvatge (Daniel Tasev) i Vegan (Meritxell González).

Una imatge del 'complex' de Ctrasa.

Relacionat

La Batllia activa la investigació per aclarir si el sobrecost del forn incinerador va ser delictiu

Com ja es va anunciar fa un parell de dies en una compareixença pública, Iriarte ha decidit plegar pel desgast de dues dècades dins de la junta del col·lectiu ecologista i per tal de donar marge a una renovació d’idees i de maneres de fer. Inicialment l’assemblea havia de ser oberta, o així es va anunciar, però després de la votació a mà alçada de la candidatura que ha d’agafar les regnes de l’associació, la reunió extraordinària, que se celebra de manera telemàtica, ha passat a ser privada.

Comentaris (2)

Trending