Neteja exprés del torrent d’Engordany on s’hi acumulava brutícia

La denúncia pública de veïns dels edificis de les Teulades ha tingut una ràpida resposta per part del servei de Medi Ambient del comú d’Escaldes

La reixa que fins avui estava plena de brossa ara ja neta.
La reixa que fins avui estava plena de brossa ara ja neta. COMÚ D'ESCALDES

Encara no 24 hores després que veïns dels edificis de les Teulades, a Escaldes, denunciessin l’estat de deixadesa i abandonament, més acumulació de brutícia, que és el que realment preocupava, en un torrent que va parar al rec del Solà a Engordany, els serveis de Medi Ambient del comú escaldenc han procedit a la seva neteja i retirada de la brossa que feia mesos que s’acumulava en una reixa que hi ha a la zona.

Bosses de plàstic, ampolles d'aigua, pedres i branques s’apilaven en l’indret. Les fortes tempestes d'aquest mes de juny han agreujat la situació i els veïns temien que amb noves pluges, ara que arriba un estiu que durant molts dies, al Principat, sol ser tempestuós, hi pogués haver desbordaments. De fet, els veïns ja havien fet denúncies formals tant al comú com al ministeri de Medi Ambient, sense que obtinguessin una resposta.

Imatge de la deixadesa que hi ha al torrent.

Relacionat

Denuncien la manca de neteja en un torrent d'Engordany

Aquest diumenge, l’Altaveu es va fer ressò de la queixa ciutadana i en menys de 24 hores els equips comunals han procedit a retirar la brossa. Segons fonts comunals, “els serveis de Medi Ambient ja han solucionat aquest punt. I segueixen fent (com fan regularment) la resta de revisions periòdiques de torrents, rieres i camins…” Les mateixes fonts no han tingut problemes en admetre que han reaccionat davant la queixa ciutadana. “L’administració pública, comunal, està per fer, anticipar, plantejar... i també escoltar i reaccionar. No ens cauen els anells per dir-ho. I agraïts també de la participació ciutadana.”

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending