L’Estratègia d’economia circular permetrà planificar accions d’altra rellevància

S’ha celebrat una jornada al voltant d’aquest document per tal de validar, proposar i definir diferents aspectes per tal d’incloure’ls en la redacció

Comentaris

Un moment de la jornada d'economia circular.
Un moment de la jornada d'economia circular. SFGA

Aquest divendres al matí s’ha celebrat la Jornada de participació i validació pública de l’Estratègia d’economia circular. La trobada, que ha aplegat prop d’una seixantena de participants dels sectors implicats, de l’Administració pública i dels empresaris, segueix la línia encetada amb la definició de la Llei.

“El canvi d’hàbits cap a un model circular i que fomenta l’estalvi de recursos ha de comptar amb la implicació de totes les parts de la societat, per això implicar-les en la definició d’objectius és clau”, ha ressaltat la ministra de Medi Ambient, Silvia Calvó. Per tal d’acompanyar la Llei, aprovada el passat mes de juny, s’ha creat un full de ruta que impulsi aquesta transició cap a una economia circular.

Es tracta, concretament, de l’Estratègia d’economia circular. Aquest document permetrà planificar, coordinar i racionalitzar les accions, les mesures i els projectes encaminats a la consecució dels objectius definits a la LEC. Per tant, la jornada s’ha celebrat per validar, proposar i definir accions per incloure en el document, que estarà a disposició dels ciutadans.

La sessió s’ha dissenyat per explicar el document de l’estratègia i a partir d’aquí validin si les accions plantejades es consideren d’alta o baixa rellevància o no, procedent i que finalment puguin fer aportacions de noves accions. Amb la voluntat d’arribar al màxim de ciutadania possible, s’ha previst que per les persones que no hi puguin assistir també podran participar a través de la plataforma ciutadana VISC.ad on podran consultar i descarregar els programes i accions, i fer-ne les aportacions adients.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending