Es compleixen les previsions i comença a nevar a cotes altes

El departament de Mobilitat ha decretat la fase groga a la CG2, a l’altura del Port d’Envalira, on ja comença a acumular-se

Comentaris

Un cotxe amb la primera capa de neu
Un cotxe amb la primera capa de neu

Les previsions del Servei de Meteorologia auguraven una nevada que podia arribar a ser abundant per al divendres. Però, abans, aquest dijous a la nit, podia començar a caure de forma lleu a cotes més altes. Així ha sigut, i aquest vespre ja s’han vist els primers flocs al Pas de la Casa i les zones més elevades del país. De fet, el departament de Mobilitat ha decretat fase groga a la CG2, a l’altura del Port d’Envalira.

Mobilitat ha decretat la fase groga al Port d’Envalira, on la neu comença a acumular-se. Com a recordatori, per poder circular és obligatori portar pneumàtics especials, no circular a més de 60 km/h, disminuir la velocitat, evitar maniobres brusques i es prohibeix la circulació de motocicletes, ciclomotors i vehicles de mobilitat personal.

La previsió del Servei de Meteorologia apuntava a una primera enfarinada aquest dijous, que ja ha començat a zones altes i al Pas de la Casa. La nevada del divendres, d’altra banda, s’espera més abundant, sobretot a les parròquies del nord. La cota, de fet, podria baixar dels 1.700 metres.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending