Desenes d’impactes de llamps en un temporal que s’ha de repetir aquesta tarda

La precipitació més important s’ha registrat a la Comella, amb 36 litres per metre quadrat recollits

Comentaris

Mapa d'impactes de llamps.
Mapa d'impactes de llamps.

La tempesta virulent anunciada per ahir a la tarda finalment s’ha produït de nit i matinada i malgrat que no ha tingut tanta força com es podia preveure sí que ha vingut carregada de molta electricitat. Han estat desenes els impactes de llamps que ha acabat registrant el terreny, tal i com ha pogut registrar el Servei de Meteorologia d’Andorra. Aquest matí es mantenen algunes nuvolades residuals que haurien de créixer per la tarda.

De fet, es preveu que aquesta tarda hi puguin tornar a haver precipitacions com les hagudes de matinada. Els principals registres d’acumulació d’aigua s’han donat especialment al centre del país, amb pràcticament 37 litres per metre quadrat recollits a la Comella o gairebé 30 al Roc de Sant Pere, a la zona del col·legi Sant Ermengol, també a Andorra la Vella. 24 litres s’han registrat a Sorteny, 21 a Cal Vidal, a Sant Julià i pràcticament 20 al Bony de les Neres, al bell mig de Canillo i Ordino.

Les temperatures aquest matí, producte de l’aiguat caigut, són molt suaus tendents a fresques. I no es preveu que hi hagi gaire canvis. Aquesta tarda les tempestes es preveuen notables i ja els propers dies aniran a la baixa, esperant un cap de setmana que segons el servei meteorològic ha de ser estable.

Comentaris

Trending