El cos de banders i els agents rurals de la Generalitat estrenyen llaços de cooperació

Les dues entitats han mantingut una trobada per intercanviar informació i analitzar la situació actual respecte a l’activitat de caça i pesca

Una imatge de la trobada entre les dues entitats
Una imatge de la trobada entre les dues entitats Govern d'Andorra

El Cos de Banders, encapçalat pel seu director, Ferran Teixidó ha mantingut una trobada aquest dimecres amb els Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya. La reunió, habitual entre les dues entitats, ha tingut per objectiu impulsar l’intercanvi d'informació entre els responsables dels diferents cossos i fer una anàlisi de la situació actual. La iniciativa també ha comptat amb la presència del president de la Federació Andorrana de Caça i Pesca (FACIP).

La trobada, la qual ha començat a l’Aeroport d’Andorra-la Seu i ha finalitzat a la frontera entre Espanya i el Principat, ha servit per constatar la bona relació de cordialitat entre les entitats protectores del patrimoni natural i animal. Així, Teixidó ha explicat als homòlegs catalans les millores de control impulsades a les zones frontereres perquè es realitzi l’activitat de caça de forma respectuosa i sostenible.

En aquest sentit, també ha recordat que s’estan acabant d’enllestir tots els protocols i mecanismes necessaris perquè la setmana de l’isard, que començarà aquest diumenge 13 de setembre, es desenvolupi amb la màxima normalitat possible.

El cos de banders i els agents rurals de la Generalitat a la trobada d'aquest dijous
El cos de banders i els agents rurals de la Generalitat a la trobada d'aquest dijous

 

Etiquetes

Comentaris

Trending