Banders mostra escenes de la reproducció de l’àguila daurada a una zona fronterera

El cos posa en relleu que els animals no entenen de límits entre països i es felicita per l’èxit en la procreació d’aquesta espècie que es mou per diferents territoris del Pirineu

Exemplars de l'àguila daurada al seu niu.
Exemplars de l'àguila daurada al seu niu. BANDERS

El cos de banders ha compartit a xarxes les imatges enregistrades a zones frontereres del país on es pot veure exemplars de l’àliga daurada en reproducció. Des del departament, es posa en relleu que hi ha un “èxit” amb la procreació d’aquesta espècie. Especialment, es remarca que l’ocell es mou indistintament entre territori de diferents països per caçar.

Les imatges han estat captades per efectius dels agents forestals andorrans. I aquí és on es posa en relleu que “la fauna salvatge no té fronteres”. Així, per a la seva reproducció “pot desplaçar-se entre països veïns aprofitant diferents zones de caça”.

És el cas d’aquests animals capturats al vídeo, enregistrat a una zona fronterera. Sobretot, es posa en relleu que, en aquest cas, es pot parlar d’èxit productiu de l’àguila daurada. I, sobretot, clau per a la pervivència de l’espècie pirinenca.

Comentaris

Trending