Els banders enxampen a Ransol quatre homes pescant de manera furtiva

Els agents van obrir els corresponents atestats i van comissar el material que els pescadors duien i que anava lligat directament a l’activitat que estaven fent de manera no autoritzada

El material comissat pels banders.
El material comissat pels banders. BANDERS

Els banders van enxampar aquest dimarts quatre persones que estaven pescant de manera furtiva en les proximitats de la presa de Ransol. Els agents estan duent una important tasca de control ara que s’ha iniciat la temporada i que no és pas poc habitual que hi hagi qui pesca sense la pertinent llicència.

Davant l’absència del permís, justament, i un cop controlats, els banders van procedir a obrir els corresponents atestats i a comissar el material que duien els homes directament relacionat amb l’activitat piscícola que duien a terme. L’actuació va presentar algunes complexitats.

Els quatre homes controlats eren no residents que a requeriment dels banders no es van voler identificar. Per aquest motiu es va haver de mobilitzar la policia. Llavors sí que van fer el pas d’identificar-se, però no van voler abonar l’import de la sanció, amb la qual cosa i com s’ha dit es va comissar el material.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending