Els banders ‘cacen’ en una botiga d’esports una colobra

Els agents han recuperat l’animal, que s’havia ‘disfressat’ d’escurçó, i l’han alliberat al medi natural lluny de la zona urbana

Agents del cos de banders han hagut d’actuar aquest matí en un establiment de venda de material esportiu per tal de recuperar una colobra escurçonera que s’havia ‘colat’ a la botiga. Per sort o per desgràcia, és temps perquè succeeixin aquestes coses, estan com està de prop el nucli urbà del medi natural al Principat. En tot cas, i com sol passar en tots els casos similars, més enllà de l’ensurt no s’ha hagut de lamentar res més.

La ‘Natrix maura’, que és el nom científic de l’animal que han recuperat els banders, s’havia en aquest cas ‘disfressat’ molt bé d’escurçó, amb la qual cosa el mimetisme de la colobra amb un ‘Vipera aspis’ ha fet neguitejar una mica més aquelles persones que s’hi han topat. Una vegada recuperada, els banders l’han alliberat a la natura, lluny de la zona urbana.

Les darreres setmanes són molt habituals aquestes actuacions per part dels banders, igual com els bombers procedeixen gairebé un cop per dia o més a recuperar eixams d’abelles de diferents indrets del nucli urbà, els darrers dies, per exemple, a la zona de Prat del Rull, a Andorra la Vella.

Etiquetes

Comentaris

Trending