Activitats d’estiu per a promoure els hàbits sostenibles

Durant el mes de juliol es faran fins a sis accions per sensibilitzar la ciutadania a la protecció del medi ambient

Cartell activitats d'estiu d'Andorra Sostenible
Cartell activitats d'estiu d'Andorra Sostenible

Andorra Sostenible proposa sis activitats durant el mes de juliol per dinamitzar l’estiu. La voluntat i l’objectiu d’aquestes accions és de seguir sensibilitzant la ciutadania en la protecció del mesi ambient i la promoció d’hàbits. Es començarà el pròxim dijous, amb una sortida  guiada al Parc Natural Comunal de les Valls del Comapedrosa i acabarà el 29 de juliol amb una sortida per conèixer la ramaderia.

Al Parc Natural Comunal de les Valls del Comapedrosa es podran descobrir algunes de les seves peculiaritats. A més, es coneixerà l’origen geològic dels Pirineus, entre d’altres. El 8 de juliol es farà un taller d’iniciació a l’elaboració de cosmètics naturals. Tindrà lloc a La Capsa, Espais de creació d’Ordino, a les 16:00 h. També, dins del marc del Festival de la Flora del Pirineu, el 15 de juliol a les 17:30 h s’impartirà el taller ‘Connecta’t amb la biodiversitat’ al Portal de la Vall.

La programació continuarà el 17 de juliol amb el fotògraf Esteve Argelich, que impartirà un taller de fotografia nocturna. El 22 de juliol es proposa una xerrada sota el títol ‘Digues no al malbaratament alimentari!’, que tindrà lloc al centre cultural La Llacuna d’Andorra la Vella. Per últim la darrera activitat serà el 29 de juliol a les 17:30 h i consistirà en una sortida guiada per descobrir la ramaderia. Concretament, es desplaçarà fins a les pastures de Setúria, a la Massana.

 

Comentaris

Trending