Marsol revalida victòria a Andorra la Vella on la participació no arriba al 50%

L'actual cònsol major s'imposa a la candidata socialdemòcrata Dolors Carmona per 486 vots

-
-
L'actual cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol continuarà al càrrec quatre anys més després d'imposar-se en les eleccions a la capital a les candidatures del PS i de Terceravia. Amb tot, la gran protagonista ha estat l'abstenció ja que la participació ha estat només del 48,89%. Marsol encapçala En comú per Andorra la Vella amb Demòcrates, Liberals i Progressistes-SDP. En Comú per Andorra la Vella tindrà nou consellers i el PS tres.

El duel entre Marsol i la candidata del Partit Socialdemòcrata, Dolors Carmona ha reduït la tercera llista en competició, Terceravia, a un paper pràcticament testimonial. La reelegida cònsol major d'Andorra la Vella, ha explicat que "la capital és una parròquia molt complicada i estic molt contenta del suport dels electors". L'objectiu de Marsol és "continuar treballant amb il·lusió, constància i responsabilitat", i s'ha mostrat orgullosa "perquè venim de treballar molt durant quatre anys amb números clars, transparència i una gran inversió".

De cara al pròxim mandat ha subratllat que "continuarem amb els projectes que tenim amb marxa i en farem de nous que siguin engrescadors com miradors o telefèrics, que aportin riquesa i que evitin una pujada d'impostos als ciutadans". Marsol ha opinat també que "hem escoltat molt i continuarem escoltant quatre anys més". Finalment, Marsol ha destacat la diferència de vots entre ella i Dolors Carmona i ha lamentat l'abstenció. 

Carmona, per la seva part, ha felicitat candidatura guanyadora i ha valorat "l'increment de dotze punts en relació a les darreres eleccions comunals. Per la candidata socialdemòcrata, la baixa participació els ha perjudicat. La candidata de Terceravia, Emi Matarrodona, ha mostrat la seva satisfacció per haver igualat els resultats de les eleccions legislatives del mes d'abril passat. Matarrodona, s’ha mostrat satisfeta d’haver igualat resultats respecte de les passades eleccions generals. Ha fet referència a la baixa participació destacant el fet que "la candidatura guanyadora ho hagi fet amb el suport d’una quarta part de la població”.


CONSELLERS ELECTES


 

 

Comentaris (5)

Trending