Marsol considera que el servei de bus està ben cobert a Príncep Benlloch

Diu que ja hi ha el comunal i reitera que pot tornar l'interurbà si són vehicles més petits

-
-
La cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol creu que el servei de bus està ben cobert a l'avinguda Príncep Benlloch amb el bus comunal, que permet la connexió amb les línies interurbanes, com per exemple la d'Ordino, a la parada de La Poste. "El servei s'està donant", ha afirmat després de la sessió de consell de comú que ha tingut lloc aquest dijous.

Conxita Marsol està oberta al retorn del bus interurbà si són vehicles més petits "i no aquests inmensos d'ara. Si el Govern es planteja posar busos més dimensionats, encantats de la vida que passin per aquesta zona. Al contrari, nosaltres el que volem és promocionar i potenciar que la gent utilitzi el bus en detriment del vehicle. Perquè és aixó és l'objectiu del comú; pacificar les zones. Per tant no tenim cap problema".

Les declaracions de Marsol arriben després d'unes noves queixes dels comerciants de Príncep Benlloch perquè asseguren que sense el bus interurbà ha baixat la seva xifra de negoci i algunes botigues es veuran obligades a tancar.

Segons la cònsol major, "fa un any i mig vam demanar al Govern que en determinades zones més densificades, com les avingudes Meritxell o Príncep Benlloch no hi podien passa busos de grans dimensions". La setmana vinent una representació dels comerciants de Príncep Benlloch, que ja han recollit més de 400 firmes per demanar que torni el bus interurbà a circular per la zona, es reunirà amb la cònsol.

 

Comentaris (1)

Trending