Marsol canvia una parada del bus comunal per calmar els ànims dels comerciants de Príncep Benlloch

La cònsol insisteix que es reobrirà la zona a les línies interurbanes si són vehicles petits

Un bus turístic de grans dimensions circulant per Príncep Benlloch.
Un bus turístic de grans dimensions circulant per Príncep Benlloch.
La parada dels busos comunals d'Andorra la Vella de Ciutat de Valls i de la Margineda es traslladarà de davant del comú a l'antiga que està situda a Príncep Benlloch i que donava servei a les línies interurbanes. Així ho ha anunciat la cònsol major a una representació dels comerciants del Centre Històric durant la reunió que han mantingut aquest dilluns. La solució ha tingut el mateix efecte entre els comerciants que el d'una pomada: que calma però que no cura.

Els comerciants de Príncep Benlloch i del Centre Històric d'Andorra la Vella continuen demanant que tornin a passar per la zona les línies interurbanes que han estat traslladades al carrer Prat de la Creu. Conxita Marsol, per la seva banda, continua insistint que ho acceptarà a condició que hi passin busos petits. Els comerciants han replicat, amb el suport de fotos, que per la zona hi circulen busos turístics de grans dimensions.

Segons la cònsol major, els agents de circulació haurien de vetllar perquè no hi passessin. Sobre això, els comerciants es queixen que l'absència dels busos interurbans els ha fet perdre un 50% de les vendes i que alguns hauran de tancar. "Hi ha una sabateria i una botiga de roba que tanquen i jo m'ho estic plantejant", diu Àngels Espuga, propietària d'una botiga que vol una solució al tema amb rapidesa. "A mi no em serveix que em donin una resposta d'aquí a tres mesos perquè potser ja hauré tancat".

Durant la reunió d'aquest dilluns, Marsol els ha dit que ja va comentar al Govern que no volia busos grans de transport públic per les zones de Príncep Benlloch i de l'avinguda Meritxell. Per l'Àngels potser la solució "passa per una reunió a tres bandes amb la cònsol, el cap de Govern i nosaltres i no quedar-nos amb aquesta sensació de l'un per l'altre, la casa sense escombrar".

Comentaris (4)

Trending