Marc Cartes protagonitzarà la nova sèrie diària de Televisió de Catalunya

Comentaris

Marc Cartes protagonitzarà la nova sèrie diària de Televisió de Catalunya
Marc Cartes protagonitzarà la nova sèrie diària de Televisió de Catalunya
  • TV3 posarà en marxa el setembre 'Com si fos ahir', que agafa el relleu de 'La Riera', que va acabar aquest diumenge després de vuit anys
  • L'actor andorrà capitaneja l'elenc al costat d'altres habituals de serials televisius com Montse Germán, Eduard Farelo i Sílvia Bel

L’actor andorrà Marc Cartes serà un dels grans protagonistes de la nova sèrie diària de Televisió de Catalunya. Cartes, juntament amb els també televisius Montse Germán, Eduard Farelo o Sílvia Bel, copsen l’elenc principal de ‘Com si fos ahir’, el culebrot que agafarà el relleu, a partir del mes de setembre, ‘La Riera’, el serial que durant vuit anys ha estat programa de referència a la sobretaula de TV3, just després del Telenotícies Migdia i l’espai ‘Cuines’. ‘La Riera’ va arribar al seu final aquest diumenge amb l’episodi 1.534.

‘Com si fos ahir’ fa un any que s’està dissenyant. De fet, la intenció dels responsables de Televisió de Catalunya era posar-la en marxa la tardor passada. Però les dificultats econòmiques van fer allargar una temporada més ‘La Riera’. Per dos motius: l’arrencada d’un nou serial és més car que la continuació d’un que ja està en marxa i la quota de teleespectadors estava garantida, una cosa que ara haurà de guanyar-se la sèrie capitanejada per Cartes, un dels amics que es retroben després d’anys de no veure’s i que seran els qui protagonitzaran un entramat de la vida quotidiana centrat a Barcelona.

Malgrat que ja s’han gravat alguns capítols pilots i material en brut, el gruix de la feina s’inicia aquest juliol. La idea de l’espai és de Núria Furió, que va treballar a ‘Plats Bruts’ i també ha format part de l’equip de ‘La Riera’ en els seus compassos finals. La sèrie la dirigeix Sònia Sánchez, que s’ha responsabilitat de treballs com ‘Infidels’ o ‘Majoria absoluta’.

El punt de partida de ‘Com si fos ahir’ és la mort, en un accident de trànsit a Roma, d’un eminent professor anomenat Ferran. En el funeral d’aquest home hi coincideixen un seguit d’amics que durant la seva etapa a l’institut s’havien promès amistat eterna però que el curs de la vida els va anar separant. Ara, el curs de la vida també, els torna a unir. I a partir d’aquí se succeirà tota una història que retratarà totes les classes socials que es poden trobar a la Ciutat comtal.

Comentaris

Trending