Malestar veïnal a Escaldes per unes obres de pavimentació a altes hores de la matinada

(AMB VÍDEO) Residents a Carlemany i l’avinguda de les Escoles es desperten a les 3 del matí pel soroll dels percussors i els vehicles que transporten l’asfalt i altres materials

-
-
Veïns d’Escaldes treuen foc pels queixals. Aquesta matinada han dormit poc. Si ho feien, pels volts de les 3 alguns d’ells s’han despertat. D’altres han mirat de conciliar el son com han pogut entre el soroll dels percussors i d’altra maquinària que participa en les obres de pavimentació de la corona que suposen les avingudes De Gaulle i de les Escoles. Els treballs estan degudament autoritzats per les administracions competents.

Passades les 3 de la matinada eren veïns de la zona de Carlemany i inici de l’avinguda de les Escoles, és a dir, a tocar del Centre d’Art, els qui maleïen els ossos dels operaris que feien anar des dels martells automàtics a altra maquinària. La indignació contra els treballadors, òbviament, va durar poc quan van tenir clar que l’empresa que realitzava els treballs de substitució, millora i consolidació del paviment disposava dels pertinents permisos.

Des de les administracions es pot comprendre el malestar i les molèsties, alhora, però, que es demana paciència per tal que es puguin fer uns treballs que es consideren del tot necessaris alhora que s’assegura que és totalment impossible poder-los fer de matinada atès els talls de circulació que suposen en uns punts de la xarxa viària escaldenca de gran afluència i trànsit, tant de vehicles com de persones. Aquesta matinada passada els operaris han preparat la zona i avui està previst escampar-hi el quitrà.

 

 

Etiquetes

Comentaris (8)

Trending