Majoral pronostica que d'aquí a quatre anys Sant Julià estarà millor que ara

Aposta per la reactivació econòmica i allarga la mà a una minoria que recull el guant

Els membres de l'actual i del proper comú de Sant Julià de Lòria.
Els membres de l'actual i del proper comú de Sant Julià de Lòria.
Els nous consellers comunals de Sant Julià de Lòria han jurat el càrrec aquest dissabte a la casa comuna. Josep Majoral i Mireia Codina han estat escollits cònsol major i cònsol menor amb els nou vots de la majoria de Terceravia-Unió Laurediana i amb l'abstenció dels tres consellers de Desperta Laurèdia. En el seu discurs, Majoral ha apostat la dinamització de l'economia i ha pronosticat que d'aquí a quatre anys el poble estarà millor que ara.

Majoral ha assegurat que treballarà amb humilitat i realisme i que ha confessat que aquest dissabte "és un dels dies més importants de la meva vida". Ha allargat la mà a la minoria recordant que van aconseguir més del 40% dels vots a les eleccions del passat dia 15. "No són enemics", ha afegit i ha indicat que "treballarem amb ells de forma conjunta en els temes importants de Sant Julià de Lòria". Finalment, ha destacat que enceta "una etapa acompanyat d’un equip de persones preparades, il·lusionades, motivades i mogudes per un esperit de millora de la nostra parròquia".

El proper cònsol major ha rebut de mans de l'actual mandatari, Josep Miquel Vila, la medalla, el segell i les claus del comú, Després de fer una memòria històrica dels comuns, Vila ha opinat que la llista de Terceravia-Unió Laurediana té gent amb experiència i renovació i membres que continuen amb la tradició familiar com Mireia Codina. També ha volgut efectuar un balanç dels seus quatre anys de mandat tot afirmant que "ho hem fet el millor que hem sabut. Hem estat molt units defensant la parròquia i poden estar orgullosos de tot el que hem realitzat".

Vila ha subratllat que aquesta unió també ha de ser present en la nova legislatura: "ho heu d'estar i també heu d'estar lluny de les pressions exteriors". Durant l'acte, el conseller Joan Visa ha tingut unes paraules de lloança per Vila amb qui ha coincidit durant dos mandats, l'actual i el dels anys 1995-1999.

Els consellers major i menor seran Maria Angels Marfany i Rossend Duró. El càrrec de Capità Mostafà, per la seva banda, ha recaigut en Maria Servat.  Pel que fa als consellers de comú seran: Carles Felip Pereira, Cristià March, Sonia Carrillo, Diana Sánchez, Cerni Cairat, Maria Àngela Aché i Sofía Cortesao. 

 

Comentaris (4)

Trending